sponsorbord

Voor The Cannonball Run heeft het mediateam een aantal sponsors betrokken. Met trots stellen wij ze aan jullie voor.

 

 

budgetcam_logo

Budgetcam Cameraverhuur is het grootste camera verhuurbedrijf van Nederland. Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Hilversum, Eindhoven en Den Haag zit er altijd wel een Budgetcam bij je in de buurt! Wij van NDJ Media en RH Fotografie zijn vaste klant bij Budgetcam, maar ook grote televisie-omroepen en reclamebureau’s weten Budgetcam te vinden. Voor de nieuwste apparatuur en de scherpste prijs ga je naar Budgetcam!

NDJ Media en RH Fotografie gebruiken tijdens The Cannonball Run apparatuur van Budgetcam.
www.budgetcam.nl


 

Profuomo

PROFUOMO is een luxe herenmodemerk gespecialiseerd in shirts, dassen en accessoires. Dit familiebedrijf van drie generaties staat synoniem voor vakmanschap met oog voor detail. Het Nederlandse label Profuomo heeft een flagshipstore op de Meent in Rotterdam en op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Daarnaast is de kleding overal te vinden in winkels door heel Europa.

NDJ Media en RH Fotografie dragen tijdens The Cannonball Run kleding van Profuomo.
www.profuomo.com


LOGO Store Eleven

Store Eleven is dé voetbalshop in Alphen aan den Rijn! Een winkel en een webshop met alles dat op voetbalgebied te krijgen is. Of het nu gaat om het shirt van je favoriete club, het trainingspak dat je al zo lang wilt hebben of het paar schoenen waarmee je bij wedstrijden het optimale uit jezelf kan halen, Store Eleven biedt altijd wat jij zoekt.
www.store-eleven.nl


356 media
356 Media is een creatief productiebedrijf, waar professionele bedrijfsvideo’s worden gemaakt en freelance opdrachten worden uitgevoerd onder leiding van Danny Deelen. NDJ Media werkt veel samen met 356 Media en ook RH Fotografie heeft in opdracht van 356 Media gewerkt. Wij zijn dan ook erg blij met de steun van Danny voor onze activiteiten op The Cannonball Run!
www.356media.nl

 


 

Tot slot een speciale vermelding voor

logo_europeancaradventures   stichting ambulance wens

rh fotografiereclame kanjers