De laatste dag van The Cannonball Run 2015! Kijk hier naar de mooie route door Hongarije met onder andere Boedapest, en de uitslag van het klassement!

En toen was ineens al de laatste dag aangebroken van The Cannonball Run 2015. Deze etappe ging van Slowakije via Boedapest naar HelloHalloPark Hongarije in Erdõtarcsa.

De route begon met prachtige bergweggetjes in Slowakije, daarna door een mooie vallei en door naar de grens met Hongarije.
In Hongarije liep de route door Boedapest, wat een prachtige stad is dat. We hebben er alleen even doorheen gereden, maar gaan het de komende dagen eens even wat beter bekijken!
Vanuit Boedapest naar de camping was nog ongeveer een uurtje, maar door een wegopbreking en een stuk met erg slecht wegdek duurde het iets langer. Maar uiteindelijk is iedereen aangekomen op de camping waar lekker eten klaar stond en de All-Right coverband de avond vol heeft gespeeld!

Na een wat langer nachtje en een lekker ontbijtje zijn alle deelnemers inmiddels een kant op aan het reizen. Sommige in de buurt van de finish, andere nog verder maar ook genoeg terug richting huis. Iedereen een veilige reis!

Nu volgt er nog een speciale video voor de sponsor Budgetcam, waarin wij te zien zijn, aan het werk tijdens The Cannonball Run. Vervolgens maak ik nog een leuke dvd met veel uitgebreider beeldverslag van alle dagen. Langere interviews, meer rijbeelden, en zo voorts. Richard zal op zijn beurt alle foto’s op dvd zetten.

Het was een fantastisch avontuur en wij hopen er in 2016 weer bij te zijn. Hopelijk zien we jou dan ook!

sponsorbord