11250615_701447049999931_7167680680348186574_o

Deze zomer gaan NDJ Media en RH Fotografie op een nieuw avontuur. We gaan als mediateam verslag doen van The Cannonball Run.

The Cannonball Run is een 5-daagse trip dwars door Europa die je als deelnemer niet snel zal vergeten!
Het leukste avontuur met adembenemende routes, maffe opdrachten en de gezelligste avonden. Met een auto ouder dan 15 jaar, geheel in stijl, in 5 dagen dwars door Europa. Dit is alweer de 4e editie en deze keer gaan we vanuit Nederland naar Duitsland, Tsjechië, Polen, Slowakije en als eind locatie Hongarije. Ook is er een goed doel verbonden aan The Cannonball Run, dit jaar is dat Stichting Ambulance Wens Nederland. Tijdens de avonden op de campings zorgt dit jaar de All-right coverband voor het entertainment.

Richard gaat de gedurende de gehele run fotograferen en Niels zal zich op video toeleggen. Iedere dag komt er een kort dagverslag online en al een kleine selectie aan foto’s. Na de rally wordt er een lange aftermovie gemaakt en komt er ook een DVD met de foto’s. We krijgen voor dit evenement apparatuur gesponsord van  Budgetcam en kleding van Profuomo.

Afgelopen zaterdag was het launch event bij Hotel Wildthout in Ommen. Hier werden de startnummers uitgedeeld en een briefing gehouden. De
foto’s van deze dag zijn te vinden op de Facebookpagina van RH-Fotografie. De video’s van dit evenement worden gedeeld op deze website en op de Facebookpagina van NDJ Media.

Voor meer informatie, klik op de onderstaande links:

Budgetcam (hoofdsponsor)
Budgetcam Cameraverhuur is het grootste camera verhuurbedrijf van Nederland. Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Hilversum, Eindhoven en Den Haag zit er altijd wel een Budgetcam bij je in de buurt!

Budgetcam steunt jonge filmmakers met leuke projecten. Het is dan ook niet raar dat wij naar Budgetcam zijn gegaan voor een sponsor verzoek voor de camera’s die we voor deze klus gaan gebruiken. Budgetcam biedt als bedrijf gegarandeerd de nieuwste apparatuur voor de laagste prijs. Naast jonge filmmakers en fotografen zijn ook grote televisie-omroepen, reclamebureaus en vele grote en kleine productiebedrijven klant bij Budgetcam.

Budgetcam en zijn personeel wensen Niels & Richard veel succes met de run en zijn benieuwd naar het resultaat!
Mocht jij binnenkort een camera of toebehoren nodig hebben kijk dan snel even op onze website of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie, we staan je graag te woord!